Marko Mandic
Large_uncropped_597a4a5c
RS Belgrade – Pop / Rock / Hip Hop / Garage Rock
Marko Mandic
Fans
Music Plays
Video Views
Gigs

Media

Live Setup

Unplugged
Cover band
Members
Gig History
No gigs added
Videos
Contact
Icon-booking
Booking
No Agency
Icon-management
Management
No Management
Icon-label
Publishing
Unsigned
Press Text
Press-text-quotation-mark
Marko Mandić je mladi pevač i autor iz Beograda koji iza sebe ima nekoliko singlova uspešnih saradnji sa popularnim izvođačima i bendovima iz regiona.

Muzikom se bavi od osnovne škole kad je pobedio na takmičenju mladih solista.

Prvi singl "Svaki dan" uradio je sa producentom i kompozitorom iz Beograda, Nemanjom Filipovićem sa kojim od tad tandemski radi na svojoj muzici.

Posle uspešnih singlova "Dobar dan", "Ramdagadam", "Mnogo dobro" kao i saradnja sa Sarom Jovanović na pesmi "Ujutru", Marko i Nemanja okupljaju bend sa kojim nastupaju po celoj Srbiji i regionu ne odstupajući od pravila predstavljanja isključivo autorske muzike.
Poslednje 3 godine Marko i Nemanja snimaju svoj album prvenac po beogradskim studijima, da bi na kraju završili kod producenta Željka Veljkovića, sa kojim finaliziraju višegodišnji projekat.
Album se sastoji od 10 novih pesama i nosi naziv "Sve što nisi".
Na albumu gostuju popularni reper i autor Sky Wikluh kao i najpopularniji reper iz Hrvatske, Fil Tilen a biće objavljen za Lampshade Media.

Marko Mandić se nada da će doneti jako potrebno osveženje domaće i regionalne scene i da će ovaj album probuditi emocije koje su zaboravljene ili izgubljene negde u moru kiča i plitkih potreba.