Slickaraci
Large_uncropped_6c57d4ac
NL ALMERE – Hip Hop / Rap / Pop / Hip Hop / R&B
Slickaraci

Media

Fan Base
Trends are built for last 28 days
Show details
Fan Locations
Gig History
No gigs added
Videos
Releases
Label / Release Type Year
GTE
Edit-artist-releases-release-placeholder European RockStar Album 2016
Edit-artist-releases-release-placeholder Show Me Love Single 2016
Contact
Icon-booking
Booking
No Agency
Icon-management
Management
No Management
Icon-label
Publishing
Unsigned
Press Text
Press-text-quotation-mark
Slickaraci." (Georgetown, Guyana, (24) ) is een multi-getalenteerde Europese rapper, songwriter en producer.

Slickaraci kreeg zijn naam van zijn oom, doordat hij al op jonge leeftijd een echte charmeur bleek te zijn en veel succes had bij de dames.

Tijdens zijn jeugd in Georgetown (Guyana) overheerste Reggae, Dancehall en Soca de muziek scene waardoor Slickaraci niet de kans kreeg om zijn passie en liefde voor rap te delen. Toen hij op zijn elfde jaar naar Nederland kwam, kon hij actiever met zijn passie aan de slag en vormden Tupac, Ice cube, Dr. Dre en Snoop Dogg een grote inspiratie bron.

Toen hij zeventien was startte hij met het maken van eigen muziek. In zijn eigen studio thuis werd het label Gentle Touch Entertainment (GTE) geboren. In samenwerking met de producer Sydrum Music maakte hij zijn eerste EP, genaamd Grass Is Slicker On The Other Side. De eerste single Young Boy was direct een succes en Slickaraci kreeg een platencontract bij het Belgische label SonicAngel. Na vier maanden liep de samenwerking echter stuk omdat het label vooral ervaring had met popmuziek en Slickaraci erachter kwam dat hij hier niet goed bij paste.

Hij was weer vrij om zijn eigen ding te doen en gemotiveerder dan ooit om harder te werken. Inmiddels heeft hij een redelijk grote fan base plus, waarbij bijvoorbeeld zijn eigen VEVO YouTube Account en Twitter meer dan 50,000 Followers bedraagt. Momenteel is hij bezig met zijn EP genaamde “FUN” (2016). ‘Show Me Love’ is zijn eerste single.