Miss God

Premium Live Act Electronic Music Chill-Out Vocal Electro Melodic Electro-Experimental
Miss God - Electronic Music Chill-Out Vocal Electro Melodic Electro-Experimental Live Act in Białystok

Miss God Short Info

Miss God - wokalistka i producentka muzyczna.
Finalistka konkursu radiowej Trójki oraz konkursu „Zrób głośniej T-Mobile Music”.
Nazwana przez serwis muzyczny Interia.pl jednym z najbardziej obiecujących debiutów
muzycznych, a przez dziennikarkę Agnieszkę Szydłowską „Inna niż Inne”.

Miss God on Tour

  • 23 | 06 | 2017 Augustów Noc Świętojańska

Past Gigs Miss God

  • 09 | 2016 Białystok Up to Date festival
  • 07 | 2016 Płock Reggaeland Festival
  • 07 | 2016 Gdańsk Yach Film Festival
  • 11 | 2015 Kraków Etiuda & Anima Festival
  • 09 | 2015 Timisoara Timishort Film Festival
  • 07 | 2015 Budapeszt Szimpla Kert
  • 07 | 2015 Londyn Ambition festival
  • 06 | 2015 Konin OKFA
  • 05 | 2015 Lwów Dzyga Festival
  • 12 | 2014 Kielce Firmament Festival
  • 12 | 2014 Białystok ZUBROFFKA Film Festival
  • 09 | 2014 Gdańsk Soundrive Festival
  • 04 | 2014 Paris Le Flux
  • 07 | 2013 Gdynia Open'er Festival
  • 05 | 2013 Poznań Electronic Beats
  • 04 | 2013 Berlin Festival Film Polska
  • 01 | 2013 Warszawa Trójka Polskie Radio "Offensywa"

Discography Miss God

  • 2017 STRÓJ Single |
  • 2017 WIĘŹ Single | own
  • 2016 SKRZYDŁA Album | own
  • 2014 WODA EP | own
  • 2013 WIDZĘ CIĘ EP | own

Media

  • Video Miss God - Weź Swoją Więź
  • Video Miss God - Nasza Planeta
  • Video Miss God - Kosmiczna Matka ...
  • Video Miss God - Far away (offici...
  • Video Miss God - Woda

Origin

  • Białystok PL

Members

  • Miss God vocal, music producer
  • Hubert Miffi Dj

Downloads / Press Releases