Miss God

Live Act Electro-Experimental Chill-Out Vocal Electro Melodic
Miss God - Electro-Experimental Chill-Out Vocal Electro Melodic Live Act in Białystok

Miss God Short Info

Miss God - wokalistka i producentka muzyczna.
Finalistka konkursu radiowej Trójki oraz konkursu „Zrób głośniej T-Mobile Music”.
Nazwana przez serwis muzyczny Interia.pl jednym z najbardziej obiecujących debiutów
muzycznych, a przez dziennikarkę Agnieszkę Szydłowską „Inna niż Inne”.

Miss God /DEEP & SPACY MUSIC/ polish singer, composer and music producer. She make electronic music with deep, warm bas and experimental vocals. She make music for theater, dance theater and movies. Miss God perform in Heineken Opener Festival , Festival filmPolska in Berlin, ShortWaves Movie festival in Poznan, Electronic Beats Festival in Poznań, ”Le Flux” - Paris , Ambition Festiwal Londyn , Szimpla Kert Budapeszt , Timisoara Movie Festival .Named by the music service Interia.pl one of the most promising debuts music.

Miss God - wokalistka i producentka muzyczna.
Finalistka konkursu radiowej Trójki oraz konkursu „Zrób głośniej T-Mobile Music”.
Nazwana przez serwis muzyczny Interia.pl jednym z najbardziej obiecujących debiutów
muzycznych, a przez dziennikarkę Agnieszkę Szydłowską „Inna niż Inne”.

Miss God /DEEP & SPACY MUSIC/ polish singer, composer and music producer. She make electronic music with deep, warm bas and experimental vocals. She make music for theater, dance theater and movies. Miss God perform in Heineken Opener Festival , Festival filmPolska in Berlin, ShortWaves Movie festival in Poznan, Electronic Beats Festival in Poznań, ”Le Flux” ...

Read more

Past Gigs Miss God

  • 08 | 2018 Bialystok Śnieżka
  • 08 | 2018 Olecko Koncert na Zamku
  • 06 | 2017 Augustów Noc Świętojańska
  • 09 | 2016 Białystok Up to Date festival
  • 07 | 2016 Gdańsk Yach Film Festival
  • 07 | 2016 Płock Reggaeland Festival
  • 11 | 2015 Kraków Etiuda & Anima Festival
  • 09 | 2015 Timisoara Timishort Film Festival
  • 07 | 2015 Budapeszt Szimpla Kert
  • 07 | 2015 Londyn Ambition festival
  • 06 | 2015 Konin OKFA
  • 05 | 2015 Lwów Dzyga Festival
  • 12 | 2014 Kielce Firmament Festival
  • 12 | 2014 Białystok ZUBROFFKA Film Festival
  • 09 | 2014 Gdańsk Soundrive Festival
  • 04 | 2014 Paris Le Flux
  • 07 | 2013 Gdynia Open'er Festival
  • 05 | 2013 Poznań Electronic Beats
  • 04 | 2013 Berlin Festival Film Polska
  • 01 | 2013 Warszawa Trójka Polskie Radio "Offensywa"

Discography Miss God

  • 2017 STRÓJ Single |
  • 2017 WIĘŹ Single | own
  • 2016 SKRZYDŁA Album | own
  • 2014 WODA EP | own
  • 2013 WIDZĘ CIĘ EP | own

Media

  • Video Miss God - Weź Swoją Więź
  • Video Miss God - Strój
  • Video Miss God - Kosmiczna Matka ...
  • Video Miss God - Far away (offici...
  • Video miss god - woda
  • Video Miss God - Space (prod $UPRA)
  • Video Miss God - Niebo ( prod.Rom...
  • Video Lukasyno & Kriso - Mój świa...

Origin

  • Białystok PL

Founded

  • 2011

Members

  • Miss God vocal, music producer

Downloads / Press Releases