kalin kalchev
Large_uncropped_b20d216d
BG dobrich – Rock / Heavy Rock / Classicrock / Metal / Acoustic Rock
kalin kalchev

Media

Fan Base
Trends are built for last 28 days
Show details
Fan Locations
Gig History
No gigs added
Videos
Releases
Label / Release Type Year
ROCK STAR
Edit-artist-releases-release-placeholder 5 /ACOUSTIC/ Album 2019
Edit-artist-releases-release-placeholder PORNO WORDS Album 2018
Edit-artist-releases-release-placeholder THANC YOU GOD FOR THIS MUSIC Single 2017
Edit-artist-releases-release-placeholder ROCK N ROLL MEN Single 2016
Edit-artist-releases-release-placeholder MY PAIN Single 2016
Edit-artist-releases-release-placeholder NIGHT TRAIN Single 2016
Edit-artist-releases-release-placeholder GOD BLES ALL IN THE WORLD -. IRON DEVIL. Single 2015
Edit-artist-releases-release-placeholder DESIRE IN NIGHT Album 1999
rock star
Edit-artist-releases-release-placeholder It,s time to win Single 2015
Edit-artist-releases-release-placeholder My life Single 2014
DEMO
Edit-artist-releases-release-placeholder ROVE Single 1996
Edit-artist-releases-release-placeholder .IRON DEVIL,S. Album 1985
ROCK STAR
Edit-artist-releases-release-placeholder THANK YOU GOD FOR THISE MUSIC Single 2016
rockstar
Edit-artist-releases-release-placeholder black horse Single 2016
Contact
Icon-booking
Booking
No Agency
Icon-management
Management
No Management
Icon-label
Publishing
Unsigned
Press Text
Press-text-quotation-mark
I was born in 1968.

4 year old playing the guitar. first I started playing classical guitar. multi won competitions. I'm not satisfied so I created a rock band. 10 years ago I wrote my first song. I already have over 400 hit songs.

my band is .. IRON DEVIL,,
WE ARE ,,IRON DEVIL ,,
we have best rock show , we have meny hit songs ,

Групата е основана през 1983 година групата има огромен репертоар на авторските права. , Iron дяволът е повече от 400 хитови песни. отличава огромен професионализъм и дисциплина.
Това е най-БЪЛГАРСКА групата. Членовете на групата, живеещи по това време в родината си България. всички ние сме професионалисти музикант.
ние имаме най-добрите рок,-енд-рол шоу. ние Wii ви покажа рок. ако искате свят банда, която е, IRON дявола,
Групата е носител на много състезания в Америка. Тя може да бъде чут в много американски радиостанции.
Ние ще направим публиката щастлива и танци.
, Iron DEVIL може да се намери навсякъде по интернет / запис, желязо дявол Рок / на.
www.jango.com/irondevil
www.reverbnation.com/irondevil
www.broadjam.com/irondevil
www.facebook.com/irondevil68 ... и всички интернет
.IRON дявола. играе рок повече от 35 години - това е качество и професионализъм

НАШАТА шоу е 30-90 MIN

-, IRON DEVIL.-историята на един стар рок група

Ще започна моята история / KOKI / Калин Калчев /
бях малко момче - дете. гледане на телевизия, вестници, списания и най-добре - много впечатлен от хората, които са имали китари. расте, но това беше най-- моята голяма мечта! Исках да свири на китара! аз бях в 8.!
Тогава баба ми ми купи китара 3/4. Малък китара, подходяща за едно момче!
Тогава родителите ми ме направиха най - голямата изненада, ми най-големият дар, направени. Записах училище китара!
Така че аз започнах да се уча на китара! Учих бележките. Учих теория на музиката. Учил съм китара, но класически! Малко по малко се превръща в отлична класическата музика! Отидох да играя на концерти! Отидох да играя на фестивали! Спечели награди! Въпреки това, аз не съм доволен!
Моят адреналин се увеличава, когато слушах рок музика! Така беше и с моите приятели! забравя как стоях в коридорите в училище и слушах рок! Това е музика за нас! след това с пет от моите приятели, решили да се съберат заедно, за да се разкършим carries.we ходихме на плаж и слушат рок! правили купони и слушаше рок! всички знаехме, че това е музика за нас! веднъж слушах музика ....... ние говорихме ние решихме да се съберат и да се опитате да го носи. Ние бяхме в нашите тавански ..no китари. нямахме никакви барабани. ние нямахме оборудване! Чудех се тук и там и е установено, стари счупени китари. след пачване можете да ги използвате! нямахме никакви барабани. ние нямахме оборудване. НЯМА ПАРИ!
и така се събрахме и формира рок група. дълго време се смяташе за името. събрани предложения! група реши да се каже, Iron Devil, беше пролетта на 1983 г.
също формира група, Iron дявол. Тя се състоеше от 5 човека. Две самостоятелни китари, бас, барабани и вокали.

OGI. - Първа китара. Сега се занимава с частен бизнес. проспериращ адвокат в неговата фирма. идва от работническата класа семейство.!
-BORKO - китара, бас, вокал, виолончело, и композитор. Той беше - музика от компанията, която от време. РОДИТЕЛИ е потомък на музиканти. цигулари на местната паркета камерата. Сега той живее в Испания.
-JOE-вокал, бас - Композитор. идва от семейство от работническата класа.
- KOKI - китара - потомък на известен футболен баща - идва от семейство от работническата класа
- COSHY - барабани ....
Групата е основана в момент, когато страната ни е била забранена рок музика! всички в нашия град е знаел за нас! всеки знае, че е имало рок група, която изпълнява рок въпреки забрани! ние бяхме в една рок банда с много твърд звук за отделеното време!
Групата е основана в момент, когато страната ни е била забранена рок музика! всички в нашия град е знаел за нас! всеки знае, че е имало рок група, която изпълнява рок въпреки забрани! ние бяхме в една рок банда с много твърд звук за отделеното време!
за първи път започва да се развива теми на известни парчета. Затова създадохме някои нови песни!
играхме много, много. играхме от сутрин до късна вечер. играхме всеки ден. играхме играхме играхме!
, играхме в стая 8 m2. ние бяхме много близо. често се събраха на нашите фенове, които дойдоха да ни гледат, както е сега. мястото е много малък, но ние искахме да играе и това не е важно
.the стая, където играхме нашите съученици дойдоха, приятели дойдоха на своите приятели. но сега е време, когато някой от членовете на групата отказа да се справят с него.
Борко отива да живее в столицата ни учи И след това да работят. Семейство. И отиде в Испания с родителите си.
OGI да продължава да живее и учи в друг град. семейство. започна преследва кариера като адвокат
след това, след дълги дискусии решихме да записва демо албум с неща, които са направили до момента. Разбира се Албумът е записан изцяло непрофесионално.
ние успяхме да спести доста кратък албум. тя се разпространява от ръка на ръка сред нашите приятели и познати. изпълнява някои песни и сега.
и така тези хора са напуснали групата. След това започна да търси нови членове, желязо дявол, неочаквано и Коши почти беше отказал. причина не е, че иска да играе, но липсата на средства за нови барабани. барабаните като цена на една година заплата на служител. но това е невъзможно за нас.
Коки и това е просто Джо.
след това от дума на дума ни каза на отличен музикант. Това беше Patsi. Ние се съгласихме и изпълнени. Чат.
Оказва се, че тя има барабани и репетираме в неговото училище. там са истински оборудване. Сега имахме барабанист, барабани, но това не е хубаво китари.
Джо и аз се уговорихме да отида до съседния големия град търсите евтини електрическа китара. по-евтино, тъй като парите, които биха могли да намерят бяха малко. съгласи ден дойде и отидохме да tarsimkitara. но отиде китари, които естествено не са били продадени в джоба ми.
ровя и намерих евтини, ниско качество на китара. Бяхме щастливи. обратно в нашия град и се обадихме на пациентите.
Срещнахме се и той ни заведе до училището му да го носи. заседнала и той ни каза, че има ли кой пее доста страхотно. ни пита дали искаме да доведе.
Съгласих се. също така се появи Арсо.
когато се срещнахме с бяхме малко изненадани Арсо .. Той е бил много по-голям от нас. беше от цигански произход. че ни накара да бъде малко по-скептични. след като направи една или две репетиции ние знаехме, че той е страхотен певец. Така че ние започнахме да се създаде нов състав.
ние направихме нови песни. всичко мина добре. всичко се издържа с голям ентусиазъм. но имахме проблем свири рок. музика, която не е била оценена в нашия свят
, че е време да се покаже на сцената. в нашия град е обявен за музикален фестивал, където искахме да участват. имаше смелостта, защото знаем по-добре и ще направи хората щастливи. подава заявка за участие, но ние отново отказа. попитахме на нашите учители и те са гарантирани за нас. обаче, бяха осигурени там. Знаехме, че играе трудно музика - рок. и казахме, че Яе участват само ако те играят друга музика. Октомври каза, че ние сме съгласни и ще направим малък концерт, който ще свирите блус.
ден идва. идва време, когато това е наш ред. залата беше пълна. хора, които са знаели и се очаква да играе готино .. но ........... След това започна да освирква. Ние се спогледахме ... каквото и да става, ние решихме да играе важна парчета. хората започнаха да се радват. Да това е най-голямата награда. но точно сега настоящата ни спря .. защо. тъй като те са напуснали да играе рок. това е нашата природа.
След това Паци седна на пианото и започва да свири Арсо присъединяването и започна да пее. След това всички в залата започнаха да аплодират акт. Разбирам, че след това не ни дават някъде, за да играят. репетирахме, но само толкова.
, но не могли да стигнат до другия свят. за нас тя е все още комунист. по-лошо. нито един компютър. и да говоря с вашия свят е невъзможно. счупи нашите крила. не ни и още един срив .Walk всеки път отчита ЖИВОТА СИ наляво.
Така изминали повече от двадесет години. Загубих докосване. , Оказа се, че никой обаче не се спря да свири.
и един ден се запознах с Джо на улицата и говори за музика. Оказва се, че и двамата наистина искат отново след толкова много години заедно и да направят група.
започна да се държи в дома си. композира нови песни. но това е малко трудно в началото. ние нямахме барабанист.
След това Джо каза, че той знаеше, младо момче, което иска да свири на барабани, но сега учи. срещнах се уговорихме да започнете да играете. Беше лятото на 2007 г.
Но след две години, които играят напразно се оказа, че този човек не споделя нашите идеи. момчето иска да слушате музика и други репетиции и това беше мъчение. Разделихме се.
разговаряхме и решихме, че трябва да намерим Паци, но не знаеше как. така известно време. Джо направи ние притежаваме репетиция. оборудвана нашата януари репетирахме само две от около шест месеца или може би по-различни барабанисти опитаха всеки един от тях каза, че най-много - но не ба добър начин. Просто исках да се намери Паци.
един ден и аз случайно го срещнах на улицата. започна да говори. Попитах го какво прави. какво прави / да не е виждал от 20 години. ми каза, че след известно време е играл в заведения. отиде да играе по сватби, но това много, много не ми хареса, е да се откажат от музикалния бизнес. е продал своите барабани и END.
След това започнах да му каже, че отново правим музика и да направи много по-интересни неща, отколкото преди. Разговорът ни с този селектор. Беше доста преднамерен. Просто исках да го накара да мисли. Джо и аз споделих го измисли да предложи отново, за да играят.
два дни по-късно се срещнахме и го поканих да дойде с нас. Той беше неудобно. Не барабани, но това не е важно.

дойде заседнала и той продължаваше да ни бият. нямахме никакви барабани. каза, че ние се занимаваме с много сериозен, че да чуете в интернет и че сме участвали в много конкурси в БЪЛГАРИЯ. Въпреки това, желанието ни е свят .. ще работи за него.
купих нови барабани - студио и има много от нашите песни в света. работи много.
скоро ще дойда при вас. Ще има много от нашите песни, които ще ви накарат да се РАДВАМЕ ..

-rock банда --- IRON DEVIL -----------

-KOKI / Калин Калчев / - вокал, китара / бас, пиано /
-Joe / Георги Георгиев / - бас, вокали / китара, барабани /
-PATSY - барабани, вокали / пиано, гайда, бас /
идваме