Can UZUNALLI

Live Act Metal Electro Rock Acoustic Acoustic Rock Industrial
Can UZUNALLI - Metal Electro Rock Acoustic Acoustic Rock Industrial Live Act in İzmir

Can UZUNALLI Short Info

Can Uzunallı, müziğe ilkokul döneminde piyano eğitimi alarak başladı. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bilimleri Bölümü Müzik Teknolojisi Programı’ndan mezun oldu.

Üniversite yıllarında kurduğu Somewheres isimli grubun davulculuk görevini üstlenirken aynı zamanda grubun bestelerini de yaptı. Ancak diğer üyelerin müziğe devam etmeyi tercih etmemesi sebebiyle çalışmalara son verildi. Geride sadece bir cover kaldı:

SomewhereS - ThereIn (Dark Tranquillity cover)
http://www.youtube.com/watch?v=vbaU0_wigeU

2003 yılında vokalist olarak katıldığı In Progress isimli grupla müzik hayatına devam etti. Bu projede yapılan tek kayıt:

In Progress - Kalamış Parkı (Kargo cover 2005)
http://www.youtube.com/watch?v=rRHAsUblrMg

2006 yılında ise In Progress'te yaşanan anlayış ve eleman değişiklikleri sonrası MAKiNE kuruldu. MAKiNE’nin kurucu üyelerinden biri olarak bu grupta birçok performansta yer aldı. 2010’da piyasaya çıkan “Makine" isimli ilk albümdeki tüm parçaların sözlerini yazdı, bestelerine katkıda bulundu.

MAKiNE - Üzgün:
https://www.youtube.com/watch?v=Stwa34k8DnU

MAKiNE - Makine (2010)
http://www.youtube.com/playlist?list=PL04630631B2FEE451

2010'da çıkan ilk albüm “Makine" ve albümün ilk videosu 'Üzgün'ün ardından, Can Uzunallı’nın askerlik görevi sebebiyle, çalışmalara ara verildi. Bu sırada yaşanan kadro değişiklikleri sonrası 29 Eylül 2011'de yeniden başlayan konserler 27 Nisan 2012'ye kadar devam etti. Sonraki süreçte de herhangi bir çalışma yapılmadı.

2013 yılı ortalarında Murder King'e dahil oldu. Grubun ilk albümü "Gürültü Kirliliği" On Air Müzik etiketiyle 4 Mart 2014'te piyasaya sürüldü.

Albüm 2014 yılında Headbang Magazine okurlarınca Yılın En İyi Yerli Metal Albümü seçildi.

Murder King - Demokrasi:
http://www.youtube.com/watch?v=lv8UZ8wlTGQ

Murder King - Kindar:
http://www.youtube.com/watch?v=oDFnH1uiKLU

2015 yılında yayınlanan "Underground Compilationair Vol:1" toplama albümünde Ayşe Saran ile 'Saf' isimli şarkıyı seslendirdi.

https://www.youtube.com/watch?v=28Ra5jFAwIY

Haziran 2015'te "Endüstriyel - Elektronik Rock" projesi olan 13'e dahil oldu.

Can Uzunallı, grup çalışmaları dışında bireysel çalışmalarıyla da uğraşmaktadır.

Can Uzunallı - Renksiz Olmak (akustik versiyon)
https://www.youtube.com/watch?v=awkI9fShMoE

MAKiNE - Sonu Yok (Can Uzunallı remix)
https://www.youtube.com/watch?v=8qBa9LH_uuI

Can Uzunallı, müziğe ilkokul döneminde piyano eğitimi alarak başladı. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bilimleri Bölümü Müzik Teknolojisi Programı’ndan mezun oldu.

Üniversite yıllarında kurduğu Somewheres isimli grubun davulculuk görevini üstlenirken aynı zamanda grubun bestelerini de yaptı. Ancak diğer üyelerin müziğe devam etmeyi tercih etmemesi sebebiyle çalışmalara son verildi. Geride sadece bir cover kaldı:

SomewhereS - ThereIn (Dark Tranquillity cover)
http://www.youtube.com/watch?v=vbaU0_wigeU

2003 yılında vokalist olarak katıldığı In Progress isimli grupla müzik hayatına devam etti. Bu projede yapılan tek ...

Read more

Past Gigs Can UZUNALLI

  • 12 | 2016 Volume Alsancak (İzmir) 13 @ Volume Alsancak
  • 05 | 2016 Coop (Beyoğlu / İstanbul) Viva St. Pauli Fest. (w "13")
  • 04 | 2016 Dorock XL (Kadıköy / İstanbul) Murder King @ Dorock XL
  • 08 | 2015 Küçükçiftlik Park (İstanbul) &100 Metal Fest Headbangers' Weekend 2015 (w Murder King)
  • 08 | 2015 Alive Open Air Fest (Seferihisar, İzmir) Alive Open Air (w Murder King)
  • 07 | 2015 Dorock XL (Kadıköy / İstanbul) Hayko Cepkin & 13 (w 13)
  • 05 | 2015 Dungeon Bar (İzmir) Stage Dergi Lansman Partisi (w Murder King)
  • 05 | 2015 CCG Performance, Çorlu (Tekirdağ) Murder King @ CCG Performance
  • 12 | 2014 Bronx Pi Sahne (İstanbul) Murder King @ Bronx Pi Sahne
  • 08 | 2014 Küçükçiftlik Park (İstanbul) Rock-Off Festival (w Murder King)
  • 08 | 2014 Gündoğdu Meydanı, Alsancak, Konak (İzmir) Bring The Boys Back Home
  • 06 | 2014 Life Park, Sarıyer (İstanbul) TCC İstMotoFest (w Murder King)
  • 06 | 2014 Kule Rock City, Bodrum (Muğla) Murder King & Özlem Tekin @ Kule Rock City
  • 05 | 2014 Küçükçiftlik Park (İstanbul) Headbangers' Weekend Festival (w Murder King)
  • 05 | 2014 Peyote (Eskişehir) Murder King @ Peyote
  • 05 | 2014 Şarlo Bar (Bursa) Murder King @ Şarlo Bar
  • 04 | 2014 garajistanbul (İstanbul) Murder King "Gürültü Kirliliği" Album Launch Concert
  • 10 | 2013 Dorock Bar Taksim (İstanbul) Murder King @ Dorock Bar Taksim
  • 10 | 2013 Volume Alsancak (İzmir) Murder King @ Volume Alsancak
  • 09 | 2013 Jolly Joker (Ankara) Murder King & Pentagram @ Jolly Joker
  • 04 | 2012 Zeus Bar (İzmir) Makine @ Zeus Bar
  • 04 | 2012 Hayal Fabric (Eskişehir) Makine @ Hayal Fabric
  • 03 | 2012 Dungeon Bar (İzmir) Makine @ Dungeon Bar
  • 12 | 2011 Bronx Pi Sahne (İstanbul) Makine @ Bronx Pi Sahne
  • 10 | 2011 İstanbul Live (İstanbul) Makine @ İstanbul Live
  • 10 | 2011 222 Park (Eskişehir) Makine @ 222 Park
  • 09 | 2011 Jolly Joker Balans (İstanbul) Makine @ Jolly Joker Balans
  • 07 | 2010 Küçükçiftlik Park (İstanbul) Unirock Open Air Fest (w Makine)
  • 05 | 2010 ÇOMÜ Dardanos Yerleşkesi (Çanakkale) Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Bahar Şenlikleri (w Makine)
  • 04 | 2010 Balıkesir Üniversitesi (Balıkesir) Zeytinli Rock Fest Elazığ Depremzedeleri Yardım Konseri Sosyal Sorumluluk Projesi (w Makine)
  • 04 | 2010 BarFly (Edirne) Makine @ BarFly
  • 04 | 2010 Bronx Pi Sahne (İstanbul) Makine "Makine" Album Launch Concert
  • 11 | 2009 0312 Bar (Ankara) Makine @ 0312 Bar
  • 11 | 2009 0312 Bar (Ankara) Makine @ 0312 Bar
  • 07 | 2009 Dalyan Sahili, Zeytinli, Edremit (Balıkesir) Zeytinli Rock Fest 2009 (w Makine)
  • 07 | 2009 İçmeler Durtur Sahili (Urla, İzmir) Zephyr Rock Fest. 2009 (w Makine)
  • 04 | 2009 Orpheus Rock Bar (Antalya) Makine @ Orpheus Rock Bar
  • 03 | 2009 Süleyman Demirel Kongre ve Konferans Merkezi (Isparta) Isparta Rock Fest (w Makine)
  • 03 | 2009 Sabancı Üniversitesi, Tuzla (İstanbul) Makine @ Sabancı Üniversitesi
  • 11 | 2008 Mask Bar (Çanakkale) Makine @ Mask Bar
  • 09 | 2008 222 Park (Eskişehir) Makine @ 222 Park
  • 08 | 2008 Dalyan Sahili, Zeytinli, Edremit (Balıkesir) Zeytinli Rock Fest '08 (w Makine)
  • 07 | 2008 İngiliz Burnu, Eski Foça (İzmir) Zephyr Rock Fest (w Makine)
  • 06 | 2008 Aktur, Datça (Muğla) Marmok Motosiklet Festivali 2008 (w Makine)
  • 06 | 2008 Tigem Sosyal Tesisleri (Yalova) Fest The Wall 2008 (w Makine)
  • 06 | 2008 Lara Beach (Antalya) Rock'n Antalya 2008 (w Makine)
  • 05 | 2008 Olimpos, Antalya Olympos Music Fest - MTV Alternative Nation (w Makine)
  • 05 | 2008 Resimli Bar (Bursa) Makine @ Resimli Bar
  • 03 | 2008 222 Park (Eskişehir) MTV Winter Fest 4 (w Makine)
  • 03 | 2008 Resimli Bar (Bursa) Makine @ Resimli Bar
  • 02 | 2008 Saklıkent (Ankara) Makine & Hayko Cepkin @ Saklıkent
  • 02 | 2008 Cool Events & Performance Hall (İzmir) Makine @ Cool Events & Performance Hall
  • 02 | 2008 222 Park (Eskişehir) Makine & Hayko Cepkin @ 222 Park
  • 01 | 2008 Bronx (İstanbul) Makine @ Bronx
  • 11 | 2007 222 Park (Eskişehir) Makine @ 222 Park
  • 10 | 2007 222 Park (Eskişehir) Makine @ 222 Park
  • 10 | 2007 Maas Club (Kocaeli) Makine @ Maas Club (KOÜ Müzik Sezon Açılışı)
  • 09 | 2007 222 Park (Eskişehir) Makine @ 222 Park
  • 08 | 2007 222 Park (Eskişehir) Makine @ 222 Park
  • 06 | 2007 Tigem Sosyal Tesisleri (Yalova) Fest The Wall Beach 2007 (w Makine)
  • 05 | 2007 Kocaeli KOÜFest 3,5 (w Makine)
  • 05 | 2007 Glow Bar (Eskişehir) Makine @ Glow
  • 04 | 2007 Glow Bar (Eskişehir) Makine @ Glow
  • 03 | 2007 Glow Bar (Eskişehir) Makine @ Glow
  • 03 | 2007 222 Park (Eskişehir) Makine @ 222 Park
  • 02 | 2007 Denizli Paü Rock Fest 1 (w Makine)
  • 02 | 2007 222 Park (Eskişehir) MTV Winter Fest III (w Makine)
  • 12 | 2006 222 Park (Eskişehir) Makine @ 222 Park (eskişehir)
  • 11 | 2006 222 Park (Eskişehir) Makine @ 222 Park
  • 11 | 2006 222 Park (Eskişehir) Makine & Hayko Cepkin @ 222 Park
  • 10 | 2006 Bronx (İstanbul) Makine @ Bronx
  • 09 | 2006 İnciraltı Demokrasi Meydanı, Balçova (İzmir) İzmiRock 2006 (w Makine)
  • 09 | 2006 Dungeon Bar (İzmir) Makine & Katatonia @ Dungeon Bar
  • 09 | 2006 222 Park (Eskişehir) Makine @ 222 Park
  • 08 | 2006 222 Park (Eskişehir) Makine @ 222 Park
  • 07 | 2006 222 Park (Eskişehir) Makine @ 222 Park
  • 05 | 2006 222 Park (Eskişehir) 222 Fest II (w Makine)
  • 05 | 2006 Roxy (İstanbul) Tuborg 11. Roxy Müzik Günleri (w Makine)
  • 04 | 2006 222 Park (Eskişehir) In Progress @ 222 Park
  • 04 | 2006 222 Park (Eskişehir) Makine & Tnk @ 222 Park
  • 04 | 2006 222 Park (Eskişehir) Makine @ 222 Park
  • 03 | 2006 222 Park (Eskişehir) In Progress & Çilekeş @ 222 Park
  • 02 | 2006 222 Park (Eskişehir) Winter Fest II (w In Progress)
  • 12 | 2005 Gar Bar (Eskişehir) 2006 Yılbaşı Partisi (w In Progress)
  • 12 | 2005 Fuego Bar - Club, Kuşadası (Aydın) Efes Pilsen Rock Party (w In Progress)
  • 12 | 2005 222 Park (Eskişehir) In Progress @ 222 Park
  • 11 | 2005 Door's Park (Eskişehir) In Progress @ Door's Park
  • 10 | 2005 Door's Park (Eskişehir) In Progress @ Door's Park
  • 09 | 2005 Dungeon Bar, Bornova (İzmir) maNga & In Progress @ Dungeon Bar (w In Progress)
  • 08 | 2005 Door's Park (Eskişehir) In Progress @ Door's Park
  • 07 | 2005 Door's Park (Eskişehir) In Progress @ Door's Park
  • 06 | 2005 Hayat Açıkhava, Bornova (İzmir) Rock Station Vol. 1 (w In Progress)
  • 06 | 2005 Opus Bar (İzmir) In Progress @ Opus Bar
  • 05 | 2005 Faith Club, Kuşadası (Aydın) In Progress @ Faith Club
  • 05 | 2005 Door's Park (Eskişehir) In Progress @ Door's Park
  • 04 | 2005 Faith Club, Kuşadası (Aydın) In Progress @ Faith Club
  • 11 | 2004 Gönen Sanat Derneği, Gönen (Balıkesir) In Progress @ Gönen Sanat Derneği
  • 05 | 2004 Bios Bar, Alsancak, Konak (İzmir) In Progress @ Bios Bar
  • 04 | 2004 Ooze Rock Bar, Bornova (İzmir) In Progress & Özlem Tekin @ Ooze Rock Bar (w In Progress)
  • 10 | 2003 Beri Blues Bar, Bornova (İzmir) S.O.S. Jam Session 5 Exclusive (w In Progress)
  • 03 | 2003 Ege Üniversitesi, Bornova (İzmir) Ege Üniversitesi Bahar Şenlikleri (w In Progress)

Discography Can UZUNALLI

  • 2015 Saf (feat. Ayşe Saran) - Underground Compilationair Vol:1 Compilation Track | OnAir Müzik
  • 2014 Murder King - Gürültü Kirliliği Album | OnAir Müzik
  • 2010 Makine - Sonu Yok (Can Uzunallı remix) Remix |
  • 2010 Renksiz Olmak (akustik versiyon) Single |
  • 2010 Makine - Makine Album | Favela RECords

Media

  • Video MAKiNE - Üzgün [2009]
  • Video MAKiNE - Yaşam @ Yüxexes (D...
  • Video MAKiNE - Biraz Zaman @ Yüxe...
  • Video MAKiNE - Hit @ Yüxexes (Dre...
  • Video MAKiNE - Sonu Yok @ Yüxexes...
  • Video MAKiNE - They Don't Care Ab...
  • Video MAKiNE - Ben Miydim @ Yüxex...
  • Video MAKiNE - Sonne (Rammstein c...
  • Video MAKiNE - Yaşam @ Jolly Joke...
  • Video Can Uzunallı - Renksiz Olma...
  • Video Neopol feat. Can Uzunallı -...
  • Video Neopol feat. Can Uzunallı -...
  • Video Neopol feat. Can Uzunallı -...
  • Video MAKiNE - Sonu Yok (Can Uzun...
  • Video In Progress - Kalamış Parkı...
  • Video Bring The Boys Back Home - ...
  • Video Murder King - Kabusun Sonun...
  • Video Murder King - Demokrasi [OF...
  • Video Murder King - Kindar [OFFIC...
  • Video Ayşe Saran & Can Uzunallı -...
  • Video Murder King - Kabusun Sonun...

Fan Radar

3,369 Fans
8,483 Views
3,978 Plays
483 Follower

Origin

  • İzmir TR