Cover The Cage
Large_uncropped_8a359cce
NL Katwijk – Cover / Dance / Rock / Cover / Partymusik
Cover The Cage

Media

Live Setup

Unplugged
Cover band
Members
Downloads
Fan Base
Trends are built for last 28 days
Show details
Fan Locations
Gig History
No gigs added
Videos
Contact
Icon-booking
Booking
No Agency
Icon-management
Management
No Management
Icon-label
Publishing
Unsigned
Press Text
Press-text-quotation-mark
ENGLISH Cover The Cage consists of a group students who doesn't want anything else then making the crowd go completely WILD.


We tend to play music that suits everyone, from the 80's to music of today. Though we mix them up, medley them up and even mashup them up to create a whole new experience. The most important thing for us is to make people dance and have fun!

For an recent view of our set please contact us, we thrive to renew our set constantly. Some of our hits include:
Walk The Moon - Shut Up And Dance
Stevie Wonder - Superstition
Aha - Take On Me (Ska version)
Gloria Gaynor - I Will Survive
Rock Medley - (Aerosmith, Steppenwolf)
Wrong Medley (Backstreet Boys, Spicegirls, Britney Spears)
Happy Hardcore Medley (DJ Paul Estak, Party Animals)
And so on....

DUTCH
Cover the Cage bestaat uit een groep studenten die niet te temmen zijn. Naast het maken van muziek is er maar één ding dat deze studenten willen: FEESTJES BOUWEN!!!!
Een avondvullend programma waarbij de hits in recordtempo om je oren vliegen op een manier dat alleen CTC kan. Swingen in de 80's, hakken in de 90's, meezingen in de 00's, deze band speelt het allemaal. Rocken tot ska, funk tot folk, maar ook voor de nieuwste nummers schrikt deze band niet af.
Check onze site welke nummers we onder andere spelen! Neem voor onze meest recente setlist contact met ons op. We zijn namelijk voortdurend bezig om de set te blijven vernieuwen :)

Cover the Cage brengt een avondvullend feest vol muzikale wentelingen en humor. Een explosie van geluid en een lust voor het oog!!

Opgestart in 2013 zijn we goed op weg. Wij hebben naast gezelligheid ook kwaliteit hoog in het vaandel staan. Zodoende is het deze band ook gelukt om in 2014 in de finale van Nederland van Clash of the Coverbands te staan. De bezetting bestaat uit een groep van zes muzikanten die al lange tijd muziek maakt op hoog niveau.