ayva

Live Act Electronic
ayva - Electronic Live Act in Minsk

Past Gigs ayva

  • 06 | 2017 Minsk Brugge Pub w/Mustelide
  • 06 | 2017 Minsk White Mirror Festival
  • 05 | 2017 Minsk National Art Museum
  • 12 | 2016 Minsk Hooligan Pub w/Dear Pegasus, The Bangalors
  • 08 | 2016 Minsk Historic Museum
  • 04 | 2016 Minsk Graffiti w/Dzierzynski Bitz
  • 12 | 2015 Moscow 16 Tonn Night w/Anton Maskelade
  • 09 | 2015 Moscow Moscow Music Week: Anton Maskeliade & Ayva
  • 07 | 2015 Minsk Freaky Summer Party | Main stage
  • 02 | 2015 Minsk Mustelide & Ayva
  • 09 | 2013 Minsk Ayva & Shewolf
  • 01 | 2013 Minsk Ayva & Shewolf
  • 11 | 2012 Minsk Hot Cold Night

Discography ayva

  • 2016 Точно Album |
  • 2015 Счастлив тот кто Album |
  • 2014 Развивай мысль Album |
  • 2013 Ты можешь лучше Album |
  • 2012 Давай еще немного погуляем Album |

Media

  • Sound вдохновенное утро (ft. Аля ...
  • Sound на плече сидит заря (ft. Ал...
  • Sound гирлянды
  • Sound в небе ясном (ft. Аля Ткачева)
  • Sound самые смешные шутки (ft. Ег...
  • Sound двойное отрицание (ft. Аля ...
  • Video ayva - двойное отрицание (f...
  • Video ayva - в небе ясном (feat. ...
  • Video Ayva - выступление на NEW G...

Fan Radar

1,436 Views
18,405 Plays

Origin

  • Minsk BY

Founded

  • 2012